“Ik combineer mijn gezonde manier van leven met sport, en ik voel dat ik de wereld helemaal aankan.”

14 februari, voor velen de dag van de liefde, voor mij de start van mijn nieuwe gezonde leven!

Ik stap vol goede moed Healthy Store Mol binnen en ontmoet de goedlachse, inspirerende Mieke. Na een gezellig intakegesprek, leer ik hoe Power Slim werkt en ontvang ik handige tips & trics, om aan de slag te gaan met mijn startpakket. Ik heb er echt zin in!

Ik kijk uit naar de lente, de zomer, naar vakantie en de leuke kleedjes die ik kan dragen,….

Met het starterspakket ontdek je de eerste week de meeste producten uit het Powerslim- gamma. Vanaf de tweede week stel je zelf je menu samen, enkel en alleen maar met de producten die volledig jouw ding zijn. Zo valt dit alles ook prima vol te houden: 6 eetmomenten per dag, handige en lekkere tussendoortjes, makkelijke en snelle recepten en wekelijkse controle/ opvolging bij Healthy store.

Ik combineer mijn gezonde manier van leven met sport, en ik voel dat ik de wereld helemaal aankan.
Ondertussen, na 3 maanden, voel ik mij energieker, vrolijker, fitter en gezonder.
Anders eten, beter leven!

En uiteraard is het niet altijd even makkelijk, en gaat het gewichtsverlies niet altijd zo snel als je wil, maar denk aan je langetermijndoel, werk aan je karakter en het lukt je zeker en vast wel!