“Ik had niet het gevoel dat ik op dieet was.”

Na lang wikken en wegen besloot ik om bij The Healthy Store op intakegesprek te gaan. Ik had al veel positieve verhalen over gehoord en had toch niets te verliezen. Na een goed gesprek met coach Mieke had ik ook echt zin om er aan te beginnen, op naar een gezondere levensstijl! Nadat ik een aantal dagen met het voedingsschema bezig was merkte ik al snel dat ik mij weer energieker begon te voelen en dat de kilootjes er af vlogen. Ook had ik niet het gevoel dat ik op dieet was. Ik mag 6 x per dag eten en geniet weer van mijn groente, vlees en vis. Door de heerlijke tussen doortjes uit The Store heb ik ook geen hongergevoel meer. Het is de eerste keer dat een dieet echt goed bij mij werkt en zijn vruchten afwerpt. Kortom niet denken dus maar gewoon doen! Begin nu aan je gezonde levensstijl ik kan het iedereen aanraden. Voor mij werkt het echt en voel me zoveel happier 😄.